AMSTERDAM - Maak je klaar voor een avond vol muziek, dans, en spectaculaire visuele effecten! Prestige Vocal Groups nodigt je uit voor The Show van Popkoor Prestige Amsterdam, een buitengewone voorstelling die op zaterdag 23 maart plaatsvindt in het prachtige Theater Amsterdam. De voorstelling start om 20:00 uur en belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Onder de dynamische leiding van top dirigent Bas Gerwe, zal Popkoor Prestige Amsterdam je meenemen op een muzikale reis met de nieuwste hits, gepresenteerd in schitterende drie- en vijfstemmige arrangementen. Verwacht een avond vol muzikale hoogstandjes, ondersteund door een fantastische live band en versterkt door adembenemende visuele effecten die je gegarandeerd zullen verbazen.

"The Show" wordt extra bijzonder met een speciale gastoptreden door het dansteam van Creating Art Productions. Met hun energieke en inspirerende choreografieën voegen zij een extra dimensie toe aan de avond, waardoor de muziek nog meer tot leven komt. Voor meer informatie over Creating Art Productions, bezoek www.creatingartproductions.com.

Nog een extra dimensie is dat je op de visuals de muzikanten kunt zien die vooraf ook stukken hebben meegespeeld, zo geniet je niet alleen van de live band maar ook van strijkers en blaasinstrumenten. Uniek aan The Show is dat zowel het geluid, licht, als de visuals aan elkaar gekoppeld zijn voor een extra magisch effect, dit moet je beleven om te ervaren!

Sinds de oprichting in mei 2015 door Prestige Vocal Groups, heeft Popkoor Prestige Amsterdam zich ontwikkeld tot een van de grootste koren binnen de korenorganisatie. Na bijna 9 jaar belooft het koor een spectaculaire show te leveren die de verwachtingen van een traditioneel kooroptreden ver overstijgt.

Tickets voor kinderen tot en met 12 jaar zijn verkrijgbaar voor €15,00, terwijl reguliere tickets €23,50 kosten. Zorg dat je er snel bij bent, want de kaarten voor deze sensationele avond zijn zeer gewild!

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een avond die alle zintuigen prikkelt. Reserveer je tickets nu en wees getuige van de magie van Popkoor Prestige Amsterdam in Theater Amsterdam. Dit wordt een show die je hart raakt en waar je nog lang over na zal praten!

Datum: zaterdag 23 maart 2024
Tijd: 20:00-22:00 uur
Locatie: Theater Amsterdam
Tickets: €23,50 (€15,00 voor kinderen tot 13 jaar)
Verkoop: www.popkoorprestige.nl/agenda