AMSTERDAM - Band of Horses geeft op zondag 30 juni 2019 een show in het Amsterdamse Bos. de band is daarmee de derde act die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos. Eerdere edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, Alt-J, Graham Nash, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start vrijdag 14 december om 10:00 uur.

Band Of Horses
Band Of heeft in de alternatieve scene zeker geen introductie meer nodig. De indierockband uit Seattle draait in 2019 al 15 jaar mee en met het releasen van hun debuutalbum ‘Everything All the Time’ en het kort daarop volgende tweede album 'Cease To Begin' was het meteen duidelijk: the guys are here to stay! Band of Horses laat voor even de grote festivals als Coachella, Glastonbury en Lowlands achter zich en maakt zich op voor een nu al memorabele avond in ons intieme openluchttheater op zondag 30 juni.

Many more to come
Eerder werd De Dijk en Paul Carrack aangekondigd voor shows bij Live At Amsterdamse Bos. Op 23 november verkochten de eerste twee shows van De Dijk binnen een mum van tijd uit. Paul Carrack brengt op zondag 2 juni een avond vol hits naar het Amsterdamse Bos. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden.

Ticketinfo
Kaarten voor Band of Horses Live At Amsterdamse Bos op zondag 30 juni 2019 zijn €39,- excl. €3,90 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten. De voorverkoop van de show start aanstaande vrijdag 14 december om 10:00 uur via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.