AMSTERDAM - Na vijf jaar keert Armin van Buuren terug op Nederlandse bodem met zijn solo concept This Is Me: Feel Again. Tijdens het Pinksterweekend van 2 tot en met 5 juni doet Van Buuren de Ziggo Dome aan voor vijf spectaculaire evenementen, waarvan de zaterdagmiddag show toegankelijk zal zijn voor alle leeftijden. De laatste keer dat Armin van Buuren een soloshow gaf in Nederland was in 2017, tijdens The Best Of Armin Only in de Johan Cruijff ArenA.


Van Buuren heeft veel lessen kunnen trekken uit zijn decennia-lange carrière als toonaangevend dance artiest. Een van de belangrijkste lessen kwam voort uit de onverwachte halt die de covid-pandemie het constante toeren toebracht. Waar het extreem drukke leven er gemakkelijk voor kan zorgen dat je als artiest minder dicht bij jezelf kunt blijven, blijkt dat voor Armin van Buuren essentieel te zijn voor zijn ontwikkeling als artiest. De dj heeft absoluut niet stilgezeten en bracht de afgelopen twee jaar veel nieuwe muziek uit, waaronder Feel Something met Duncan Laurence, Hold On met Davina Michelle en het toepasselijke We Can Dance Again met Reinier Zonneveld. Uiteraard zal hij deze muziek en vele nieuwe muziek ten gehore brengen.

Niet alleen is dit een nieuw hoofdstuk dat ingeluid wordt voor Armin van Buuren als artiest, ook is het een officieuze aftrap van het hoofdstuk na de pandemie.

"Na twee jaar zonder optredens op eigen bodem kan ik niet wachten om mijn Nederlandse fans weer te zien en samen te komen op de dansvloer. Die connectie is waar het uiteindelijk om draait en wat ik de afgelopen tijd het meest heb gemist. Ik heb ontzettend veel zin om deze periode af te sluiten en samen met mijn geweldige fans weer een aantal gave shows neer te zetten."

Door de pandemie werden de This Is Me-shows twee keer eerder verplaatst, er zijn slechts een paar laatste kaarten beschikbaar voor de concertreeks in juni. De kaartverkoop start op donderdag 31 maart.

Meer info: thisisme.arminvanbuuren.com