AMSTERDAM - Arctic Monkeys is de derde headliner van Best Kept Secret 2018. De indierockers uit Sheffield sluiten op vrijdag 8 juni 2018 het hoofdpodium af. Met de komst van Arctic Monkeys zijn de drie headliners van het festival compleet, eerder werden al The National en LCD Soundsystem bekend gemaakt. In totaal treden tijdens de zesde editie van Best Kept Secret meer dan 100 artiesten, bands en DJ's op. Best Kept Secret vindt plaats op 8, 9 en 10 juni 2018. Afgelopen editie was het festival met 25.000 bezoekers uitverkocht. De voorverkoop is inmiddels gestart.


Speciale band
Best Kept Secret heeft een speciale band met Arctic Monkeys, de band speelde ook op de allereerste editie van het festival. Een maand later kwam hun album AM binnen op de eerste plaats van de Nederlandse album charts. Met hun onvoorspelbare sound en de poëtische, beschouwende lyrics van zanger Alex Turner wordt Arctic Monkeys gezien als één van de meest invloedrijke bands van de afgelopen tien jaar. Online zijn de verwachtingen hooggespannen rondom het nieuwe werk van de band uit Sheffield en hun aanstaande tour.

Kaartverkoop
Best Kept Secret heeft ondanks haar jonge bestaan inmiddels de reputatie opgebouwd van het festival waar drie dagen lang de beste acts live te zien zijn in een unieke, intieme setting. Afgelopen editie verkocht het festival razendsnel uit. Ook dit jaar zijn er slechts 25.000 tickets beschikbaar. Tickets worden verkocht via de website van het festival en Eventim.nl. De voorverkoop is gestart.

Deze ochtend was er nog een andere grote concertaankondiging. Eminem zal op 12 juli optreden in het Goffertpark.