AMSTERDAM - Samen als muzikanten, producers en songwriters vormen Angus & Julia Stone twee helften van een muzikale act wiens woorden en muziek een pure en oprechte liefde voor muziek en een talent voor het vertellen van mooie verhalen onthullen. Verhalen die hen over de hele wereld hebben gebracht, verhalen die hen op 11 juni 2024 naar Amsterdam brengen tijdens de 'Living Room Sessions' tour. Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag 9 februari, via www.carre.nl.

Angus en Julia Stone, die bekend staan om hun grote festivalpubliek over de hele wereld, maken zich nu op voor een reeks speciale optredens die fans meevoeren naar het hart van hun muziek in een aantal van 's werelds meest iconische theaters. Deze tournee markeert een terugkeer naar hun roots: samen optreden met de tijdgeest van hun huiskamer uit hun jeugd, maar deze keer op de grote podia van gerenommeerde prachtige zalen over de hele wereld.

De 'Living Room Sessions' tour belooft een zeldzame en prachtige ervaring, die de evolutie van het duo laat zien van hun vroege albums 'A Book Like This' en 'Down The Way' naar hun titelloze album geproduceerd door Rick Rubin, naar het hypnotiserende 'Snow,' terugkerend naar het heden met nummers van hun toekomstige nieuwe album. Het publiek kan een betoverende mix van emoties verwachten, van hartzeer tot vreugde, als Angus and Julia Stone een optreden vol herinneringen en tijdloze muziek afleveren.

Nieuwe muziek

Aanstaande vrijdag brengt het duo de single 'The Wedding' uit. Een nummer dat ze jaren geleden schreven voor de bruiloft van een vriend, maar nu aan de hele wereld laten horen.