AMSTERDAM - De expositie ‘New Order’ van nagellak kunstenaar JerryTurnerX is van 5 maart tot 5 mei te zien bij tHUIS aan de AMSTEL. Jerry is afkomstig uit Amsterdam en opgegroeid met de Beat generatie Andy Warholl, Stones en Provo. Door nagellak te kiezen in plaats van verf creëert hij een geheel eigen stijl die zeer kleurrijk en inspirerend is. Maar ook bijzonder ruikt…

‘Als een geparfumeerde cactus geuren mijn werken en prikkelen de fantasie. De werken zijn een happening op papier’, aldus Jerry.

Hij werkt intuïtief in creatie en kleurgebruik. De titels van de werken geven aan wat het werk vertelt. Zelf noemt hij het underground Art met een bubblegum touch. Jerry TurnerX exposeert o.a. in Amsterdam, Lissabon en Antwerpen.

Laatste Jazz op Zondagen in aantocht
Met het terrasseizoen in het vizier komt er een einde aan het Jazzseizoen bij tHUIS aan de AMSTEL. Nog een dikke maand genieten van een aantal geweldige artiesten uit Amsterdam. Denk aan ongeëvenaarde Gypsy Jazz met het Thomas Baggerman Trio en Eva sur Seine, Funky Jazz met Ruth Geerse en Jazz & Soul door Patrick Verheij & Friends. Vintage Jazz Band WhoSheDo zal het seizoen met een knaller afsluiten op zondag 31 maart.

17 Februari Het Thomas Baggerman Trio met Eva sur Seine
24 Februari Diana Burta
3 Maart JazzDeLuxe
10 Maart Het Simone Honijk Kwartet
17 Maart Patrick Verheij & Friends
24 Maart Ruth Geerse
31 Maart WhoSheDo

Klik hier voor meer informatie