AMSTERDAM - Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing, beter bekend als de Hehobros van de gelijknamige online comedyserie, maken de jaarlijkse kerstvoorstelling van Theater Bellevue. Iedere avond worden zij bijgestaan door een special guest, als Ricky Koolen, Marian Mudder en Daan Boom. De Hehohoho Christmas Show is van 18 t/m 28 december uitsluitend in Theater Bellevue in Amsterdam te zien.

Over De Hehohoho Christmas Show
Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. De beste vrienden zijn door omstandigheden tot elkaar veroordeeld om de feestdagen samen door te brengen...

Gelukkig maar, want wie wil er nou écht met kerst bij familie zijn? Lig je niet liever alleen op de bank, te swipen op zoek naar echte liefde, met een schuin oog gericht op All You Need Is Love? Maar ja, dan ligt – naast de winterdepressie – FOMO op de loer. Dus kiezen deze vrienden voor elkaar. Maar krijg je dan niet dezelfde irritaties als bij familieleden? Komen die niet juist tot uiting in deze tijd van reflectie en bezinning?

De Hehohoho Christmas Show bestaat uit sketches, liedjes, acts, een dansje, publieksparticipatie en misschien wel een mystery guest. Maar bovenal wordt het een liefdevolle avond waarin de mannen elkaar met meedogenloze grappen zullen bestoken en niet zullen sparen. Om zo de ware kerstgedachte in stand te houden.

spel, tekst Pepijn Schoneveld, Kevin Hassing
mystery guests Daan Boom, Ricky Koolen, Albert Jan van Rees, Marian Mudder, Rosa da Silva
regie Hanneke Braam
lichtontwerp Emiel Rietveld
decor Esmée Thomassen
styling Chaja Verkerk
productie Hehobros Productions i.s.m. Theater Bellevue
met dank aan Grindr, Tinder, Happn, Merlot, Citalopram, Oxazepam, Venlafaxine, Prep, Mirtazipine, Duloxitine, GGZ Ingeest, en al onze exen (jij niet Robin)

Over de Hehobros
Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows) en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) vormen de Hehobros. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op. Na het succes van de online comedyserie zijn de mannen dit seizoen het theater in gegaan met de avondvullende cabaretvoorstelling Hehobros On Tour.

Speeldata
18 t/m 28 december, 19:00 / 21:00 uur
Theater Bellevue

Meer informatie en kaarten
www.theaterbellevue.nl/hehohoho