AMSTERDAM - A Tribute To 2016 geeft op zondag 26 mei een extra optreden in het Amsterdamse Bos. Na een stormloop op kaarten voor de eerder aangekondigde show op 25 mei, is er een nieuwe datum toegevoegd. Eerdere edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, alt-J, Graham Nash, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start vrijdag 8 februari om 10:00 uur.

A Tribute To 2016
Goed nieuws! Dit jaar is er niet één, maar twee keer de ultieme Tribute To 2016 te beleven. De respons op A Tribute To 2016 is zo groot dat alle kaarten voor zaterdagavond 25 mei binnen een paar uur waren uitverkocht. Om iedereen een kans te geven om deze iconische non-stop show bij te kunnen wonen, stelt Live At Amsterdamse Bos op zondag 26 mei een tweede (en laatste) avond in het teken van de tribute. Bereid je voor op een nu al legendarische avond waarop de iconen die onze aarde in 2016 verruilden voor de hemel geëerd worden.

Live at Amsterdamse Bos 2019
Eerder werden de eerste show van A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band, Peter Doherty & The Puta Madres en Douwe Bob aangekondigd voor shows bij Live at Amsterdamse Bos. De concerten A Tribute to 2016, De Dijk en de Edwin Evers Band gingen hard: beide acts verkochten shows in het Bostheater uit, de laatste twee artiesten zelfs drie keer. Op zondag 2 juni komt Paul Carrack met een avond vol hits, vier weken later komen de indierockers van Band of Horses. Op zondag 14 juli speelt singer-songwriter Douwe Bob in het Bos en een dag later staat de Australische gitaarvirtuoos John Butler met zijn trio op de planken. Zondag 21 juli komt Peter Doherty, bekend van The Libertines en Babyshambles, naar het Bostheater met zijn nieuwe band The Puta Madres. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden.

Ticketinfo
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 6 februari om 10.00 uur via LiveatAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.