NEDERLAND - Bij Hoes Tailors in Alkmaar mogen de vlaggen uit. Zij werden tijdens de Top Trouwbedrijven Awards 2021/2022 uitgeroepen tot de landelijke winnaar in de categorie trouwpakken!

De organisatie van de weddinggoodiebag & toptrouwbedrijven organiseren jaarlijks de Top Trouwbedrijven Awards. Op maandag 28 maart werden deze op Kasteel Wijdenburg weer voor eerst sinds de uitbraak van Corona uitgereikt. De laatste ronde was begin 2020, vlak voor heel Nederland op slot ging. Hoes Tailors mocht zich toen winnaar van de provincie Noord-Holland noemen. Een hele mooie prestatie, iets wat ze graag gevierd hadden zo aan het begin van het voorjaar. Een periode waarin traditioneel gezien veel bruidsparen gaan trouwen. Helaas verliep het door corona allemaal anders en volgde er zware tijden voor de trouwbranche. Het is dan ook bijna te mooi om waar te zijn om na deze periode het geluk te hebben om als de beste van de 5 genomineerden uit de bus te komen. De vlaggen kunnen uit en met weer een volgeboekt trouwseizoen in het vooruitzicht overheerst enorme blijdschap.

Leon Hoes: “Het is geweldig om totaal onverwacht zo’n eervolle prijs in de wacht te slepen, uiteindelijk worden we gekozen door onze klanten, dus het is een kroon op het werk dat we de afgelopen jaren verricht hebben. Uiteraard doe ik dit niet alleen en moet ik eigenlijk mijn hele team bedanken, we doen het met zijn allen, dus de credits mag ik gelukkig delen. Toen de presentator Frits Sissing onze naam noemde als winnaar in onze categorie dacht ik eerst, die verslikt zich, maar niets is minder waar! We mogen ons een jaar lang top trouwbedrijf in de herenmode noemen!”