PURMEREND - Zondag 12-06 was het wedding-shoppen voor aanstaande bruidsparen. Zij konden hun hart ophalen bij WeddingFair. Dé Trouwbeurs voor Nederland organiseerde haar 160e editie in De Markthal in Purmerend. Gelukkig kan dit weer nadat in de afgelopen twee jaren de geplande edities niet door konden gaan.

De organisatie spreekt van een goede start. “Het is altijd even afwachten of je concept aanslaat” aldus organisator Rob Twenhaar. De positieve reacties van ruim 200 aanstaande bruidsparen en de ondernemers zijn voor hem de perfecte basis voor de volgende editie op 2 Oktober aanstaande.

De trouwbeurs heeft een aantrekkingskracht die de hele Noord-Hollandse provincie bestrijkt. “Bruidsparen reizen tot wel 60 kilometer om mooie regionale trouwbedrijven persoonlijk te ontmoeten. Het persoonlijke contact geeft ze vertrouwen om met deze trouwspecialisten in zee te gaan. En dat is altijd een pré ten opzichte van online.

Een trouwjurk of een pak koop je tenslotte niet online. Trouwringen wil je passen, zien en voelen aan je vinger. En laten we eerlijk zijn, met de trouwfotograaf, weddingplanner, maar ook bijvoorbeeld de DJ wil je wel door één deur kunnen; niemand wil een lompe hork op de bruiloft!”.

Op een beurs maak je vrijblijvend kennis, je krijgt de warme hand en ervaart de oogopslag van jouw potentiële leverancier. Na zo’n korte ontmoeting heb je het gevoel wat je wilt hebben om er zeker van te zijn dat je hem of haar erbij wilt hebben op de bruiloft. Dát is het wat WeddingFair alle bruidsparen wil geven.