AMSTERDAM - De thema's van de coaching sessies van Van de Wereld die in januari 2018 van start gaan zijn bekend. Alle 6 staan ze vermeld op de website.

Vanaf dinsdag 23 januari 2018 organiseert Stichting Van de Wereld zes weken lang coaching sessies voor ambitieuze mensen met een psychotische ervaring die zich niet willen laten beperken door hun kwetsbaarheid.

Na een psychotische ervaring kan je je kwetsbaar voelen. Tegelijkertijd wil je volwaardig meedoen aan het arbeidsproces en niet met fluwelen handschoenen worden behandeld. In de praktijk wringt dit wel eens.

Tijdens 6 sessies onder leiding van Thijs Sins (filosoof, docent, coach en trainer) bespreken we verschillende thema’s en brengen we de obstakels in kaart. Wat betekent deze kwetsbaarheid voor je werkende leven? Wat is een adequate manier om met psychose gevoeligheid om te gaan als je je wilt blijven ontwikkelen in je werk? Tijdens de sessies gaan we gezamenlijk op zoek naar antwoorden en mogelijkheden.

Meld je snel aan, er zijn nog een paar plekken! Stuur een mailtje naar info@vandewereld.org en vermeld daarbij je naam en telefoonnummer. Bekijk de website voor meer informatie.