AMSTERDAM - Het complete programma van februari van Koninklijk Theater Carré vindt je hier.

GILBERT O'SULLIVAN - JUST GILBERT
Vrijdag 1 februari 2019
De legendarische singer-songwriter, bekend van zijn hits 'Alone Again', 'Clair' en 'Nothing Rhymed' bracht onlangs een nieuw album uit, getiteld 'Gilbert O’Sullivan'. Met zijn solovoorstelling 'Just Gilbert' zal hij zowel oude als nieuwe hits in een intieme setting ten gehore brengen.
> Klik hier voor meer informatie

JETT REBEL - UNCONDITIONAL LOVE TOUR
Zaterdag 2 februari 2019
Zanger, componist en multi-instrumentalist Jett Rebel neemt je mee op een reis door zijn muzikale leven. Openhartig, eerlijk, persoonlijker dan ooit. Maak kennis met de mens achter de artiest, maar geniet ook van de veelzijdigheid van een muzikale alleskunner.
> Klik hier voor meer informatie

SPROOKJESSPROKKELAAR DE MUSICAL - EFTELING
Zondag 3 februari 2019
Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Geschikt voor ouders en grootouders met hun (klein)kinderen (6+).
> Klik hier voor meer informatie

JOCHEM MYJER - ADEM IN, ADEM UIT
Ma. 4 t/m woe 6, ma. 11 t/m woe 13 en ma 18 t/m woe 20 februari 2019
Nog niet eerder stond de komiek zo lang op de bühne van Carré. “In 2017 speelde ik in dit prachtige theater de première en ik kan niet wachten om de rollende lach van Carré weer te horen. Maar ik ben vooral super blij dat we zóveel families een vrolijke theateravond kunnen bezorgen." aldus Jochem Myjer.
Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en langs oma gaan. Maar doe eens gek. Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater. Ervaren 'Zenmeester' Jochem Myjer neemt je mee in een avondvullende kalmerende meditatie-oefening. Althans dat beweert hij.
> Klik hier voor meer informatie

SARA KROOS - ZONDER VERDOVING
Donderdag 7 februari 2019In 'Zonder verdoving' vertelt Sara op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis, toen het leven haar rauw overviel. Wie ben je zonder al je zekerheden en verdovingen? Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos. In de regen zonder jas. Dicht op het vuur. Zonder Verdoving gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.
> Klik hier voor meer informatie

JOAN BAEZ
Vrijdag 8 februari 2019
Na een lange carrière is folklegende Joan Baez bezig met haar wereldwijde afscheidstournee. De show in Carré wordt de laatste kans om in Nederland een concert bij te wonen van deze legendarische singer-songwriter.
> Klik hier voor meer informatie

DE VERLEIDERS - #NIKSTEVERBERGEN
14 t/m 17 februari en 22 t/m 24 februari 2019
Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat jij ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019.
> Klik hier voor meer informatie

ASHTON BROTHERS MET NOORDPOOL ORKEST - CONCERTO ESPLOSIVO
Donderdag 21 februari 2019
Variéte-spektakel van internationale allure plus een virtuoos, anarchistisch orkest in Carré. Nadat ze vorig seizoen al succesvol aan elkaar snuffelden, gaan Ashton Brothers en het Noordpool Orkest van Reinout Douma nu wederom een gevaarlijke samenwerking aan. In het flitsende spektakel ‘Concerto Esplosivo’ brengen zij een explosieve mix van muziek, acrobatiek en tovenarij.
> Klik hier voor meer informatie

ÓLAFUR ARNALDS - RE:MEMBER
25 februari 2019
Arnalds staat bekend om zijn filmische, instrumentale composities. Hij weet een overweldigend geheel te maken van piano's, strijkers en computergestuurde geluiden, zoals industriële techno en elektronische ritmes. Voor zijn nieuwe, vierde studioalbum re:member heeft hij zich sterk laten inspireren door zijn shows met Kiasmos, het experimentele technoduo wat hij vormt met Janus Rasmussen.
> Klik hier voor meer informatie

EVITA
Dinsdag 26 februari t/m zondag 3 maart 2019
De door pers bejubelde nieuwe en groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.
> Klik hier voor meer informatie