HEERHUGOWAARD - In de Eredivisie zaalvoetbal heeft ZVV 't Knooppunt de druk op koploper Hovocubo opgevoerd. Waar de Hoornse ploeg in eigen huis verloor van TPP Rotterdam (9-10) daar wisten de Amsterdammers ondanks een achterstand bij rust met 2-3 te zegevieren bij FC Marlene.

In de eerste helft zag het er zeker niet naar uit dat 't Knooppunt met de drie punten naar huis zou gaan. De thuisploeg had het betere van het spel en ging dan ook met een 2-1 voorsprong rusten. Tussen de doelpunten van Nigel Wijdenbosch en Jordy Cretier (vanaf tien meter) was het Adil Zouthane die voor de gelijkmaker zorgde. In de tweede helft stelde 't Knooppunt orde op zaken door de druk op Marlene op te voeren. Met een vlammend schot wist Ismail Ouaddouh de stand weer gelijk te trekken en uiteindelijk was het Jamal El Ghannouti die de winnende treffer tegen de touwen schoot.