EGMOND AAN DEN HOEF - De veelbelovende start van het seizoen in de Eredivisie zaalvoetbal heeft voor White Stones in de tweede wedstrijd een vervolg gekregen. Na de ruime winst in Apeldoorn (1-8) wist de ploeg van coach Rogier Bunink ook tegen favoriet ASV Lebo een goed resultaat neer te zetten (3-3).

Kwamen de Egmonders vorig seizoen nog goed weg toen de competitie vroegtijdig werd afgebroken en daarmee degradatie werd afgewend, de ploeg had immers maar één punt, daar staat men na de eerste twee wedstrijden van dit seizoen al op vier punten. Net als een week eerder bleek daarin een belangrijke rol weggelegd voor keeper Mike Wesselink die er met een aantal puike reddingen voor wist te zorgen dat de achterstand bij rust slechts 0-1 was door een treffer van El Zakiri.

Nadat Raymond de Waard moest uitvallen, hij kwam hard met zijn hoofd tegen een muur terecht, moest Wesselink ook kort na rust nog een paar keer handelend optreden alvorens Daan Groot vanuit het niets koppend de gelijkmaker liet aantekenen nadat de bal terug kwam van de lat. Op aangeven van aanvoerder Mike Twisk weet Dennis de Waard de Egmonders vervolgens op voorsprong te zetten, maar nog in dezelfde minuut weet Makraou de stand gelijk te trekken. Vijf minuten later gebeurt dit nogmaals als eerst Jan Willem Tesselaar het doel vindt, maar net zo snel zorgt Ismael Hamdaoui voor de gelijkmaker daarmee de eindstand op 3-3 bepalend.