CASTRICUM - In het tafeltennisgebouw aan de Gobatstraat hebben de teams van tafeltennisvereniging Castricum de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie 2017 gespeeld.

Het 1e kon, na het verlies in de eerste uitwedstrijd, tevreden zijn met het 5-5 gelijke spel tegen de koploper VDO uit Uithoorn. Met de 2 winstpartijen van Frank Walrave, een winstpartij van Kay Tan en Kees Houbaer en de winst in het dubbelspel waren de 5 punten meer dan ze van te voren bedacht hadden. Belangrijke punten in de strijd voor lijfsbehoud in deze klasse.

Team 2 haalde een fantastische 8-2 overwinning op US uit Amsterdam en zou na twee overwinningen wel eens mee kunnen gaan doen om het kampioenschap. De matchwinnaar van de avond was Kees van der Meulen, die goed was voor 3 punten wat niemand hem na deed deze avond.

Ondanks het feit dat het 3e en 4e team gestreden hebben voor wat zij waard waren, konden zij niet meer dan 3 en 2 punten behalen. De tegenstander was simpelweg te sterk. Ook was er een wedstrijd in de officieuze duo competitie waar twee Castricumse duoteams tegen elkaar streden.