AMSTERDAM - Na de laatste competitiewedstrijd van het jaar 2021 dat met 5-0 gewonnen werd van Fortuna Sittard, eindigde het voetbaljaar 2021 voor Ajax. De selectie van Erik ten Hag speelt pas weer een officiële wedstrijd op 16 januari, wanneer het op bezoek gaat bij Utrecht. De verwachtingen rondom Ajax zullen hooggespannen zijn in het jaar 2022.


Ajax zal zich afvragen hoe het ondanks zo’n imposant doelsaldo (56-4, na 18 duels) zoveel puntverlies heeft opgelopen in de competitie. In vijf competitiewedstrijden wist Ajax immers niet de volle buit te pakken (3 gelijk, 2 verlies). In 2022 zal trainer Erik ten Hag echter met niets minder genoegen nemen dan prolongatie van de landstitel en de KNVB beker. De bookmakers verwachten ook dat Ajax dit nationaal gaat bewerkstelligen, ook al lijkt er nog een flinke strijd met PSV en Feyenoord te gaan ontstaan.

Ook zal Ajax de goede lijn willen doorzetten in Europa. De quoteringen van goksites voor het winnen van de Champions League door Ajax zijn door de uitstekende prestaties in de groepsfase flink gedaald, maar zijn nog altijd hoog. Zeker wanneer er een bonus voor voetbal wedden geclaimd wordt. Onder alle bonussen voor wedden op sport wordt de Bet365 bonus door Sporty Trader nu als beste bonus gezien. Informatie over die Bet365 welkomstbonus is te vinden op www.sportytrader.nl/goksites/bet365/bonus/. De wedstrijden van Ajax zullen ook in het nieuwe jaar in ieder geval weer aandachtig worden gevolgd.