AMSTERDAM - Van donderdag 6 tot en met zondag 9 juli is de 2e editie van de Urban Sports Week Amsterdam 2017. Tijdens de USWA 2017 staan onder andere het Museumplein, de Apollohal, Eye en vele andere locaties vol met spectaculaire Urban Topsportevenementen. Met als een van de hoogtepunten het EK 3x3 basketbal met onze eigen mannen als favorieten.

Kom ook en doe mee

Wilt u zelf ook komen? Dat kan. U kunt elke dag terecht op de Urban Playground op het Museumplein, waar u ook  met de kinderen kunt deelnemen. Kijk op de website van de USWA2017 of bekijk het programma.

School clinics

Op donderdag 6 en vrijdag 7 juli tussen 09.00 en 15.00 uur biedt de gemeente Amsterdam in samenwerking met de USWA uitdagende clinics voor scholieren aan met skateboarden, inline skaten, 3x3, BMX en nog veel meer. Meer dan 1000 kinderen en jongeren van de basisscholen en middelbare scholen uit Amsterdam zullen meedoen aan deze clinics.

De USWA 2017 is een samenwerking tussen TigSports, Topsport Amsterdam, de Gemeente Amsterdam en de Urban sport communities uit de stad.