AMSTERDAM - Het programma van de Buurtsportvereniging voor dit voorjaar is bekend. De Buurtsportvereniging is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kom ook uitproberen welke sport bij je past.

Wil uw kind graag sporten maar weet hij of zij nog niet welke sport leuk is om te doen? Kom dan naar de Buurtsportvereniging. Bij de Buurtsportvereniging kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar op een laagdrempelige manier kennismaken met een sport en de vereniging. Van turnen tot meidenvoetbal, van schermen tot paardrijden, voor iedereen zit er wel een sport tussen. Kijk in de folder voor meer informatie. (PDF, 170 kB)

De buurtsportvereniging is een samenwerkingsverband tussen stadsdeel Oost, de Stichting Sportservice Amsterdam en diverse sportverenigingen in Oost. De verenigingen organiseren de sportlessen.

Wanneer kun je meedoen?

Je kan op ieder moment instromen, ook al is de activiteit al begonnen. Vooraf inschrijven hoeft niet. Je kan gewoon naar de sporthal of zaal komen, je aanmelden en gelijk meesporten. Let op: tijdens schoolvakanties is er geen les.

Stadspas

Met de Stadspas krijg je op elk van de genoemde sportactiviteiten 50% korting.