AMSTERDAM - Zojuist is vanaf de H20 Esports Campus Amsterdam bekend gemaakt dat Tribe Sports en H20 de krachten bundelen en gezamenlijk de H20 Esportskampen lanceren. De komende zomer-, herfst en kerstvakantie worden er verschillende weken lang Esportskampen georganiseerd waarin Esports, bewegen, sporten én creative tech centraal staan. De H20 Esportskampen worden georganiseerd voor jongeren tussen de acht en vijftien jaar oud. De inschrijvingen voor de zomervakantie zijn per direct gestart, het eerste Esportskamp vindt plaats vanaf 19 juli.

De H20 Esportskampen brengen gamen tot leven, door de combinatie van binnen én buiten activiteiten op een unieke locatie. Op de grootste high-tech locatie van Europa: de H20 Esports & gaming Campus Amsterdam, gaan kinderen vijf dagen lang samen op een missie en ontwikkelen zich door het unieke trainings- en animatieprogramma. Ze werken zowel online & offline samen met leeftijdsgenoten, zijn binnen én buiten actief en gaan aan de slag met een creatief collectief. Daarnaast krijgen ze training van ware Esports experts en coaches, maken ze kennis met verschillende thema's en ontmoeten ze toffe influencers.

Champions League niveau
"Afgelopen jaar hebben Tribe Sports en H20 hard gewerkt aan de ontwikkeling en de H20 Esportskampen. De H20 Esports Campus blijft continu doorontwikkelen op ieder front en we vonden dan ook dat we voor deze Esportskampen een partner nodig hadden waarmee we echt Champions League niveau kampen neer zouden zetten voor de jeugd. Die partner hebben we gevonden in Tribe Sports. Vanaf dag één was er een klik en een gezamenlijke visie die we nu mooi bij elkaar hebben gebracht. Dit worden ongetwijfeld de tofste Esportskampen van het land", aldus Matthijs Vink, co-founder en CCO van H20.

"Met de jarenlange live-event ervaring van Tribe Sports en het organiseren van de zeer succesvolle KNVB Voetbalkampen in Zeist, brengt Tribe expertise in die waarmee gamen daadwerkelijk tot leven wordt gebracht. We werken al ruim 6 jaar aan de KNVB Voetbalkampen en weten als geen ander hoe we de doelgroep de week van hun leven kunnen bieden. We staan hierin niet stil en blijven doorontwikkelen op inhoud, vernieuwing en op pedagogisch vlak. We willen de deelnemers een fantastische week bieden, maar ook een rugzak vol ervaring en lessen meegeven aan het einde van de week. Met de complete kennis van H20 op Esports vlak vullen we elkaar perfect aan en bieden we het beste wat Nederland op dit vlak te bieden heeft!" aldus Koen Mühlradt, directeur Tribe Sports.

Inschrijvingen direct gestart
De inschrijvingen voor de zomervakantie zijn per direct gestart. Aanmelden en alle info op www.h20esportskampen.nl