AMSTERDAM - Stadsdeel Nieuw-West is trots op de vele sporters die een bijzondere sportprestatie leveren. Daarom organiseert de Sportadviescommissie Nieuw-West namens het stadsdeel de Sportverkiezing van Nieuw-West, op donderdag 1 februari 2018 in Sportcentrum Ookmeer.

De sporters maken kans op de eervolle titel sportman, sportvrouw, sportploeg en talentvolle sporter van 2017 van Nieuw-West. Ook zetten wij sportvrijwilligers in het zonnetje.

Om voor nominatie voor één van de titels in aanmerking te komen moet men aan het volgende voldoen:

  • de sporter is lid van een sportvereniging in Nieuw-West of is inwoner van het stadsdeel;
  • de sportploeg is onderdeel van een sportvereniging in Nieuw-West;
  • de coach of sportvrijwilliger is actief bij een sportvereniging in Nieuw-West;

Eer vrijwilligers

In de verkiezing van de sportvrijwilliger hopen we ook dit jaar meer vrijwilligers te kunnen eren. We realiseren ons maar al te goed: zonder vrijwilligers geen sportclubs! Vorig jaar konden de jeugdteams door het grote aantal aanmeldingen apart van de senioren gehuldigd worden. We verwachten ook dit jaar weer veel jeugdige sporters te mogen huldigen. De concurrentie bij zowel de talenten als de ervaren sporters zal ook nu weer groot zijn.

Wie mag winnen?

Alle verenigingen en inwoners van Nieuw-West kunnen een sporter, sportploeg of vrijwilliger voordragen. Motiveer uw keuze en geef de naam van de sporter, ploeg of vrijwilliger vóór 8 januari 2018 door het antwoordformulier (DOCX, 759 kB) in te vullen en te sturen aan sportadviescommissie.nw@gmail.com.

U bent van harte uitgenodigd om bij de uitreikingen op 1 februari 2018 aanwezig te zijn in het sportcentrum aan de dokter Meurerlaan 7.