AMSTERDAM - Kinderen en jongeren hoeven zich in de herfstvakantie niet te vervelen. Er zijn weer veel leuke sport- en spelactiviteiten in alle buurten in Oost.

Kom langs bij de Buurtsportverenigingen

De Buurtsportverenigingen (BSV’s) gaan weer van start. Bij de buurtsportverenigingen kunnen kinderen t/m 12 jaar op een laagdrempelige manier kennismaken met een sport en een vereniging. In de herfstvakantie organiseren we voor het eerst drie BSV-instuiven: op zaterdag 21 oktober, dinsdag 24 oktober en donderdag 26 oktober. Dus wil je een leuke dag met je kind op pad? Kom naar één (of meerdere) BSV-evenementen. De toegang is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen.

Heeft een kind een leuke sport gevonden? Dan kan hij of zij doorgaan bij de Buurtsportvereniging. En voor kinderen die twijfelen: je kunt altijd een keer een proefles volgen. Kijk voor het aanbod van sporten in de folder van de Buurtsportverenigingen die via de school wordt verspreid, of op de website.

Nog veel meer sport en spel

Naast het aanbod van de Buurtsportverenigingen zijn er in de herfstvakantie nog veel andere leuke sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren. Je vindt ze in de folder die via de scholen is verspreid. De folder kun je ook downloaden op de website.

Meer informatie

www.amsterdam.nl/sport/sportactiviteiten-0/sporten-kinderen/aanbod-oost/