AMSTERDAM - De sportmedewerkers van West Beweegt organiseren allerlei leuke activiteiten in de buurten van West. Waar zijn de sportmedewerkers de komende tijd te vinden? En wat is er allemaal te doen?

Sportinstuif

De Sportinstuif van West Beweegt is weer gestart! Elke woensdag, tot en met woensdag 18 april 2018, kunnen kinderen van groep 2 t/m 4 meedoen. We hebben verschillende sport- en spelactiviteiten. U en uw kind zijn van harte welkom van 13.30 tot 15.00 uur. In schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen plaats. Meedoen is gratis en kinderen hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Op de Facebookpagina van West Beweegt staat meer informatie.

Sportvereniging uitgelicht

Moderne dans voor iedereen vanaf 60 jaar / Stichting Dance Connects

Het nieuwe seizoen is begonnen! We gaan weer gezellig met elkaar dansen. Kom kijken, kennismaken, meedoen en proberen op een locatie en een tijdstip die jou het beste uitkomt. Je bent meer dan welkom! Moderne dans voor ouderen is bij Dance Connects meer dan alleen bewegen. Moderne dans vraagt om fantasie en creativiteit. En dat is wat we bieden: een plek waar je je kan uiten in dans. Samen met professionele dansdocenten en muzikanten, en natuurlijk met andere dansers, werk je wekelijks aan je conditie, flexibiliteit en evenwicht. Daarnaast ontwikkel je muzikaliteit en expressievermogen.

Dans is een perfecte manier om jezelf lichamelijk en geestelijk (opnieuw) te activeren. Daarnaast geeft wekelijks gezamenlijk dansen je een goed gevoel en zorgt ervoor dat je een positieve connectie maakt met de samenleving. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Dance Connects.

Naschoolse sportactiviteiten

Vindt u het belangrijk dat uw kind na school actief is en nieuwe dingen leert ontdekken? Dan kunt u uw kind inschrijven voor naschoolse activiteiten. Uw kind kan kiezen uit heel veel verschillende lessen. Van schermen tot computerles en van tennis tot fotograferen. Op de website Naschoolse activiteiten Amsterdam kunt u zien welke activiteiten er zijn voor uw kind. Ook West Beweegt organiseert verschillende naschoolse sportactiviteiten. Vergeet niet uw kind hiervoor in te schrijven. Wij kijken ernaar uit om uw kind veel plezier te geven in het sporten en bewegen!

Bekijk en volg de Facebook- en Instagrampagina van West Beweegt om op de hoogte te blijven van het sport- en beweegaanbod in West.