AMSTERDAM - De sportmedewerkers van West Beweegt organiseren allerlei leuke activiteiten in de buurten van West. Waar zijn de sportmedewerkers de komende tijd te vinden? En wat is er allemaal te doen?

Naschoolse sportactiviteiten

Vindt u het belangrijk dat uw kind na school actief is en nieuwe dingen leert ontdekken? Dan kunt u uw kind inschrijven voor naschoolse activiteiten. Uw kind kan kiezen uit heel veel verschillende lessen. Van schermen tot computerles en van tennis tot fotograferen. Op de website Naschoolse activiteiten Amsterdam kunt u zien welke activiteiten er zijn voor uw kind.

Ook West Beweegt organiseert verschillende naschoolse sportactiviteiten. Vergeet niet uw kind hiervoor in te schrijven. Wij kijken ernaar uit om uw kind veel plezier te geven in het sporten en bewegen!

Sportvereniging uitgelicht

In West organiseren veel verschillende sportverenigingen activiteiten voor bewoners in West. Daarom af en toe één van hen ‘in de spotlight’.

Karate / Kawayan Fighting Arts School

Woensdag 17 januari organiseert Kawayan Fighting Arts School een gratis open les voor iedereen! Van 18.45 tot 20.00 uur bent u van harte welkom op het Wilhelmina Gasthuisterrein (bel 47, grote zaal) Ketelhuisplein 41 (Oud-West).

Bij Kawayan kunt u terecht voor karate in de Shuri-Ryu stijl en Arnis. Dit wordt van 24 januari tot en met 27 juni 2018 om de week aangeboden. Karate in combinatie met het Filipijnse Stokvechten (Arnis) start woensdag 24 januari. Vanaf woensdag 31 januari kunt u om de week Arnis beoefenen. Woensdag 17 januari is de gratis open les. Bent u er ook bij?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Beth Holt: 06 2816 5899 of mail kawayan@tiscali.nl. Bekijk ook de website www.kawayan.org en de Facebookpagina van Kawayan Fighting Arts School.

Sportinstuif

De Sportinstuif van West Beweegt is weer gestart! Elke woensdag, tot en met woensdag 18 april 2018, kunnen kinderen van groep 2 t/m 4 meedoen. We hebben verschillende sport- en spelactiviteiten. U en uw kind zijn van harte welkom van 13.30 tot 15.00 uur. In schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen plaatsen. Meedoen is gratis en kinderen hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Op de Facebookpagina van West Beweegt staat meer informatie.

Bekijk en volg de Facebook- en Instagrampagina van West Beweegt om op de hoogte te blijven van het sport- en beweegaanbod in West.