AMSTERDAM - De sportmedewerkers van West Beweegt organiseren allerlei leuke activiteiten in de buurten van West. Waar zijn de sportmedewerkers de komende tijd te vinden? En wat is er allemaal te doen?

Bewegingsactiviteiten voor vrouwen

Op maandag 8 januari 2018 start GoldenSports met bewegingsactiviteiten voor vrouwen (55+). Elke maandag van 12.00 tot 13.00 uur. De activiteit is alleen voor vrouwen en wordt gehouden in activiteitencentrum Mansveltschool (Karel Doormanstraat 125, Bos en Lommer). De eerste vier keer is gratis, daarna kost het € 1,- per keer. Vrouwen met een Stadspas kunnen gratis meedoen. Bekijk de flyer van de bewegingsactiviteiten voor vrouwen in West voor meer informatie.

GoldenSports vindt het belangrijk dat we bewegen. Daarmee blijven we fit en gezond en maken we contact met buurtgenomen. Uit cijfers blijkt dat twee derde van alle senioren te weinig beweegt. In Bos en Lommer worden diverse bewegingsactiviteiten voor mannen en vrouwen georganiseerd. Er zijn ook activiteiten voor vrouwen alleen. Benieuwd naar het aanbod voor senioren? Bekijk de website van GoldenSports.

Sportinstuif

De Sportinstuif van West Beweegt is weer gestart! Elke woensdag, tot en met woensdag 18 april 2018, kunnen kinderen van groep 2 t/m 4 meedoen. We hebben verschillende sport- en spelactiviteiten. U en uw kind zijn van harte welkom van 13.30 tot 15.00 uur. In schoolvakanties en op feestdagen vinden er geen activiteiten plaats. Deelname is gratis en kinderen hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Op de Facebookpagina van West Beweegt staat meer informatie.

Naschoolse sportactiviteiten

Vindt u het belangrijk dat uw kind na school actief is en nieuwe dingen leert ontdekken? Dan kunt u uw kind inschrijven voor naschoolse activiteiten. Uw kind kan kiezen uit heel veel verschillende lessen. Van schermen tot computerles en van tennis tot fotograferen. Op de website Naschoolse activiteiten Amsterdam kunt u zien welke activiteiten er zijn voor uw kind. Ook West Beweegt organiseert verschillende naschoolse sportactiviteiten. Vergeet niet uw kind hiervoor in te schrijven. Wij kijken ernaar uit om uw kind veel plezier te geven in het sporten en bewegen!

Bekijk en volg de Facebook- en Instagrampagina van West Beweegt om op de hoogte te blijven van het sport- en beweegaanbod in West.