AMSTERDAM - NAC Breda heeft vrijdagavond op De Toekomst de derde zege op rij weten te behalen, alwaar Jong Ajax zijn vierde nederlaag achter elkaar leed. Elias Mar Omarsson zorgde in Amsterdam voor het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1.

Met onder anderen Julian Rijkhoff, Ar’Jany Martha én Anton Gaaei, met zijn eerste minuten na de pijnlijke wissel tegen AZ, aan de aftrap hield Jong Ajax het een uur lang vol tegen NAC Breda.

Zonder Rijkhoff en Martha was het na de pauze echter een stuk minder bij de ploeg van Dave Vos. Dat Elías Már Ómarsson uit een steekpass na een klein uur de bezoekers op voorsprong schoot, was dan ook niet helemaal tegen de verhoudingen in. Jong Ajax had darana nog kansen op de gelijkmaker, met schoten van Jaydon Banel en invaller Mika Godts. De ingevallen Tein Troost, Roy Kortsmit viel geblesseerd uit na rust, hield echter zijn doel schoon