OOSTZAAN - OFC heeft in de thuiswedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer weer wat aan het moraal kunnen werken. De ploeg van trainer Pieter Mulders behaalde een ruime overwinning op de Amsterdammers.

Feitelijk was het duel al bij rust beslist. Sonny ten Hoope bracht de Oostzaners na tien minuten met een van richting veranderd schot op voorsprong en deze werd een minuut later verdubbeld door Niels Butter. Kort voor rust vergreep JOS-verdediger Hollewand aan Victor van der Linde en zag rood. uit de toegekende vrije trap maakte Butter zijn tweede van de middag.

De tweede helft had niet veel om het lijf en OFC kon het duel gecontroleerd uitspelen. Vijf minuten voor tijd wist Joël Donald op fraaie wijze de eindstand op 4-0 te bepalen.