EINDHOVEN - Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij FC Eindhoven. De ploeg van trainer/coach Michael Reiziger keek lang tegen een achterstand aan, maar acht minuten voor tijd maakte Danilo de gelijkmaker.

Jong Ajax speelde slordig in de openingsfase slordig en dat werd na een kleine tien minuten afgestraft door Branco van den Boomen die vlak daarvoor al een waarschuwing had afgegeven aan doelman Kotarski. Na de thee was Noa lang dichtbij de gelijkmaker met een poging op de lat. Met nog een kleine tien minuten op de klok voorkwam Kotarski met een sublieme redding de 2-0 voor de thuisploeg waarna Danilo Pereira in de tegenstoot toesloeg. Een voorzet van Lang werd door Dani de Wit verlengd, en de aanvaller scoorde zijn 11e treffer van het seizoen.

FC Eindhoven - Jong Ajax 1-1 (1-0)
9. Van den Boomen 1-0

82. Danilo 1-1