AMSTERDAM - Het bestuur van AKC Blauw-Wit deelt mede dat Fleur Blötevogel volgend seizoen terug zal keren naar de Amsterdamse club.

De 26-jarige geboren Amsterdamse komt over van ROHDA, waar zij vier jaar gespeeld heeft. Daarvoor vanaf haar tiende levensjaar was Blötevogel een Blauw-Witter. Bij de club in het geel en zwart heeft zij, onder de supervisie van Taco Poelstra en Ruud Willemsen, boven in de Hoofdklasse geacteerd. Dit was voor Fleur dan ook haar hoogtepunt bij deze Amsterdamse club.

Fleur woont samen met Mike van der Reep in Amsterdam en is werkzaam als fysiotherapeute bij twee verschillende organisaties. Bij de één voor mensen met een verstandelijke beperking en bij de ander is het doel de inzetbaarheid voor werknemers te bevorderen. Blötevogel wil zich bij AKC Blauw-Wit graag op het hoogste niveau verder ontwikkelen op zowel aanvallend als verdedigend gebied en kijkt erg uit naar deze nieuwe uitdaging.

Het bestuur van AKC Blauw-Wit is zeer content over haar terugkeer en wenst haar volgend jaar veel succes binnen onze club.