AMSTERDAM - De sportmedewerkers van West Beweegt organiseren allerlei leuke activiteiten in de buurten van West. Waar zijn de sportmedewerkers de komende tijd te vinden? En wat is er allemaal te doen?

Naschoolse sportactiviteiten

Vindt u het belangrijk dat uw kind na school actief is en nieuwe dingen leert ontdekken? Dan kunt u uw kind inschrijven voor naschoolse activiteiten. Uw kind kan kiezen uit heel veel verschillende lessen. Van schermen tot computerles en van tennis tot fotograferen. Op de website Naschoolse activiteiten Amsterdam kunt u zien welke activiteiten er zijn voor uw kind.

Ook West Beweegt organiseert verschillende naschoolse sportactiviteiten. Vergeet niet uw kind hiervoor in te schrijven. Wij kijken ernaar uit om uw kind veel plezier te geven in het sporten en bewegen!

Sportvereniging uitgelicht

In West organiseren veel verschillende sportverenigingen activiteiten voor bewoners in West. Daarom af en toe één van hen ‘in de spotlight’.

Aikido / Sho Shin Aikido Dojo Amsterdam

Sho Shin Aikido Dojo Amsterdam start weer met de beweeglessen voor 65-plussers. In het kader van meer veerkracht en langer thuis kunnen blijven. Gezondheid, vitaliteit en balans staan centraal in deze cursus. Elke maandag van 8 januari tot en met 26 februari van 11.30 tot 12.45 uur. De cursus wordt gehouden in buurtcentrum De Horizon (Hembrugstraat 156, Westerpark). Na de les is er koffie en thee.

Bent of kent u een 65-plusser? Doe dan mee! De hele cursus kost €15,- en de eerste les is gratis. In totaal zijn er 8 lessen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Paul Jansen: 06-24391168 of shoshinamsterdam25@gmail.com. Bekijk ook de website van Aikido voor 65 plus.

Sportinstuif

De Sportinstuif van West Beweegt is weer gestart! Elke woensdag, tot en met woensdag 18 april 2018, kunnen kinderen van groep 2 t/m 4 meedoen. We hebben verschillende sport- en spelactiviteiten. U en uw kind zijn van harte welkom van 13.30 tot 15.00 uur. In schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen plaats. Meedoen is gratis en kinderen hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Op de Facebookpagina van West Beweegt staat meer informatie.

Bekijk en volg de Facebook- en Instagrampagina van West Beweegt om op de hoogte te blijven van het sport- en beweegaanbod in West.