AMSTERDAM - Met ingang van 1 september zal sportplatform Sporthy een samenwerking aangaan met Amsterdam Cats. Hierdoor breidt Sporthy het aanbod op haar online platform uit en krijgen de sportwedstrijden/workouts van Amsterdam Cats landelijke exposure. Onderneemster Kanessa Muluneh en Amsterdam Cats zijn blij met hun samenwerking en roepen andere partijen op hetzelfde te doen.

In juni 2021 werd Sporty gelanceerd. Het eerste social media platform voor het delen van sportwedstrijden en workouts over heel de wereld. Met als doel het bereik en de inkomsten van sportteams en sportinstructeurs te vergroten. De content op het sportplatform wordt nu uitgebreid met de wedstrijden/workouts van Amsterdam Cats.

Kanessa Muluneh is verheugd over de samenwerking met Sporthy "Gezamenlijk zorgen we voor extra exposure van de mooie sportactiviteiten van Amsterdam Cats Dit draagt bij aan de variatie in aanbod op ons sportplatform! We staan open voor nog meer samenwerkingen met lokale, regionale of landelijke sportteams of instructeurs."

Nieuwsgierig naar het online sportplatform? Kijk op: Sporthy - World's First Online Sports Center