AMSTERDAM - ODIN '59 staat na drie wedstrijden nog altijd maar op één schamel puntje. Zaterdag gingen de Heemskerkers met het kleinst mogelijke verschil onderuit bij de amateurs van Ajax.

Op het fraaie Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord was het onder prettige weersomstandigheden helaas geen beste wedstrijd. De kansen bleken schaars en het voetbal was slordig. Ajax werd. Eenmaal kwam de vorige week nog trefzekere Joey Kooge oog in oog met keeper Virgil Deen, maar deze zaterdag ontbrak het geluk bij de ODIN-aanvaller.

Na de rust werd het er niet veel beter op, maar wist de thuisploeg na tien minuten wel de ban te breken. Anouar Moussa maakte zich los van directe tegenstander Milan Koenders en plaatste de bal achter keeper Meendering. Ajax poogde het duel hierna geconcentreerd uit te spelen en slaagde hierin mede omdat ODIN '59 niet de creativiteit kon opbrengen om er nog een punt uit te halen: 1-0.