BEVERWIJK - Zaterdag 29 september vindt op hockeyclub BHC Overbos in Beverwijk een tweetal hockeyclinics plaats met Lidewij Welten, tophockeyster van HC Den Bosch en het Nederlands elftal, in samenwerking met Claudia Sträter.

Tips & trucs
Zowel meisjes uit de E-hockeyteams als uit het G-hockeyteam in de leeftijd van 8 tot 10 jaar hebben zich kunnen aanmelden voor de gratis hockeyclinic met tophockeyster Lidewij Welten, voor veel meisjes een inspirerend voorbeeld. Lidewij staat bekend om haar krachtige spel en zal de hockeymeiden tips & trucs geven. Na de clinic kunnen de meiden met Lidewij op de foto en deelt zij handtekeningen uit.

Niet opgeven
Dit initiatief is een samenwerking tussen damesmodemerk Claudia Sträter en de hockeyclub. Claudia Sträter levert graag een bijdrage aan regionale maatschappelijke initiatieven en draagt hockey een warm hart toe. Tophockeyster Lidewij Welten is ambassadeur van Claudia Sträter. Wat het merk en de sportster bindt, is gedrevenheid en passie voor wat ze doen. Niet opgeven, het beste uit jezelf halen en als deel van een team het groter geheel zien, daar draait het om.

De kracht van vrouwen
De missie van Claudia Sträter is om met haar kleding de kracht van vrouwen te ondersteunen en te versterken. Zodat zij kan doen waar ze goed in is. Of dat nu topsport is of iets anders waar haar hart sneller van gaat kloppen. Elk seizoen brengt Claudia Sträter verschillende modethema’s binnen een doordachte collectie die uitnodigt om te mixen & matchen. Functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Claudia Sträter is hét merk voor de zelfbewuste, actieve en gedreven vrouw.

Kijk voor meer informatie op www.claudiasträter.com