AMSTERDAM - Een man is zondagavond ernstig gewond geraakt nadat hij een raam in wilde slaan in Amsterdam. Een voorlichter van de politie laat weten dat het slachtoffer bij een ruzie aan de Langswater een raam in wilde slaan. Hierbij raakte het slachtoffer lelijk gewond. Er was eerst een melding van een steekpartij, maar het slachtoffer heeft de verwondingen dus opgelopen vanwege het inslaan van een raam.


Meerdere ambulances en een traumateam werden vervolgens opgeroepen om hulp te bieden. Het slachtoffer was ondertussen op eigen gelegenheid richting het ziekenhuis vertrokken. De auto met het slachtoffer werd aan de Tussen Meer nabij de Baden Powellweg opgevangen door de politie en ambulancedienst. Het slachtoffer is in de ambulance langdurig behandeld waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd voor verdere behandeling. De opgeroepen trauma-arts is in de ambulance mee naar het ziekenhuis gereden.

Een aantal personen die in het voertuig zaten zijn door de politie gecontroleerd maar konden vervolgens hun weg vervolgen. De brug bij de Tussen Meer was door het incident lange tijd afgesloten. De woordvoerder van de politie laat weten dat de gewonde man nog zal worden verhoord over het inslaan van het raam.