AMSTERDAM - Het bestuur van AKC Blauw-Wit maakt bekend, dat Kenny Lauf volgend seizoen terug zal keren naar de Amsterdamse club.

De 27-jarige geboren Amsterdammer komt over van ROHDA, waar hij met een tussenstap van twee jaar bij AKC Blauw-Wit, zijn hele korfbal carrière van jongs af aan gespeeld heeft. Lauf keerde terug naar ROHDA, omdat de club in het geel en zwart promotie maakte naar de Hoofdklasse en hij daar in de hoofdmacht kon spelen. Tevens had hij meer tijd nodig voor zijn Geneeskunde studie, die Lauf aan het einde van dit jaar zal afronden.

Kenny voelt zich erg thuis bij de club in het blauw en wit en wil graag het hoogst haalbare nastreven. Nu is het moment gekomen om een nieuwe stap te maken en zijn ambitie te volgen.

Lauf pakte in zijn Blauw-Wit tijd met de Reserves de Zaaltitel. Dat seizoen wist het Vlaggenschip zich na lange tijd weer te plaatsen voor de Kleine Finale in Ahoy’ en werd het Nederlands Kampioen op het Veld. Dit zijn dan ook Kenny zijn mooiste korfbalmomenten tot nu toe

Het bestuur van AKC Blauw-Wit is verheugd met zijn terugkeer en wenst hem volgend jaar veel succes binnen onze club.