AMSTERDAM - Jong Ajax en FC Eindhoven, de nummers vijf en vier van de Keuken Kampioen Divisie, hebben vrijdagavond de punten gedeeld. Op de Toekomst eindigde het duel in 2-2.

FC Eindhoven kwam in Amsterdam tweemaal op voorsprong. Na twee minuten wist de toch al in vorm zijnde Joey Sleegers de score te openen. Tien minuten voor de pauze kwamen de Ajax-beloften van trainer John Heitinga op gelijke hoogte toen Danilo een strafschop benutte na een opvertreding op Sontje Hansen.

Kort na de rust kwam de thuisploeg opnieuw op achterstand na zwak uitverdeigen. Jort van der Sande profiteerde en kopte de 1-2 binnen. Acht minuten voor tijd wist Hansen met een geweldige actie en schot een punt te redden voor Jong Ajax.