AMSTERDAM - De beloftenclash tussen Jong Ajax en Jong PSV heeft maandagvond voor het nodige spektakel gezorgd. Op Sportpark De toekomst werd er maar liefst negen keer gescoord: 5-4.

In de eerste helft werd er al vijf keer gescoord tussen de nummers 14 (Jong PSV) en 16 (Jong Ajax) van de Keuken Kampioen Divisie. De complete voorhoede van de Amsterdammers, Lucca, Godst en Conceicao wisten het net te vinden en namens de Eindhovenaren dededn Saibari en Colyn wat terug.

Na de rust was het binnen een kwartier nog driemaal raak. Seelt passeerde ongelukkig zijn eigen doelman. Leysen bracht Jong PSV weer in de race, maar vervolgens maakte Conceicao zijn tweede van de avond. In blessuretijd bepaalde Babadi de eindstand op 5-4.