AMSTERDAM - Jong Ajax en FC Den Bosch hebben maandagavond in een doelpuntrijk duel de punten gedeeld. Op Sportpark De Toekomst eindigde het in 4-4.

Met die uitslag zullen de Ajax-beloften het minst tevreden zijn aangezien zij tot driemaal toe een voorsprong van twee doelpunten verspeelden. In de eerste helft opende Rasmussen de score en die werd vervolgens verdubbeld door Fitz-Jim. Kort voor de pauze vond Möler namens de gasten de aansluiting.

Na de rust werd het zo mogelijk nog gekker. Vos bracht al snel de marge weer op twee, maar direct hierna scoorde Van Grunsven. Rasmussen leek met zijn tweede de zege veilig te stellen voor de Amsterdammers, maar door een eigen doelpunt van Aertssen en de tweede van Möller nam FC Den Bosch toch nog een punt mee.