AMSTERDAM - In de herfstvakantie hoeven kinderen in Noord zich niet te vervelen, want er zijn weer voldoende (gratis) activiteiten om aan mee te doen. Zo zijn er naast verschillende sport- en spelactiviteiten, ook leuke wateractiviteiten in het Noorderparkbad.

Sport- en spel in verschillende wijken

Op verschillende locaties in Noord worden in de herfstvakantie leuke sport- en spelactiviteiten georganiseerd voor verschillende leeftijden. Deze activiteiten zijn gratis. Wat is er wanneer en waar te doen? Dat lees je in de folder Activiteiten in Amsterdam Noord in de herfstvakantie!

Leuke activiteiten in het Noorderparkbad

In de herfstvakantie kunnen kinderen meedoen met leuke sport- en spelactiviteiten in het zwembad.

  • Snorkelcertificaat halen in het Noorderparkbad

Heeft uw kind altijd al willen leren snorkelen? Dan is dit uw kans! In de herfstvakantie organiseert het Noorderparkbad een 3 daagse snorkelcursus tegen een laag tarief. Door middel van leuke spelletjes en opdrachten wordt het snorkelen geleerd. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

De cursus is van maandag 23 oktober t/m woensdag 25 oktober van 13.30 – 14.30 uur in het Noorderparkbad. Graag aanmelden bij de receptie van het zwembad en het bedrag van 5 euro moet bij aanmelden meteen worden betaald. Er is plek voor maximaal 40 leerlingen, dus ben er op tijd bij!

  • Spelletjesmiddagen in het Noorderparkbad

Op donderdag 26 oktober en vrijdag 27 oktober van 13.30 – 14.30 uur kunnen kinderen tot 14 jaar meedoen met leuke waterspelen in het Noorderparkbad. De activiteiten zijn gratis, er moet wel entreegeld voor het zwembad worden betaald. De waterspelen zijn gebaseerd op Expeditie Robinson, opdrachten uitvoeren in het water, en worden afgestemd op de leeftijden van de kinderen die er zijn. Een zwemdiploma-A is een vereiste.