AMSTERDAM - Zondag 6 mei is het tijd voor de Dappercup 2018: een voetbaltoernooi georganiseerd door jongeren uit Oost. Het voetbaltoernooi vindt plaats op het Dapperplein en er zijn verschillende DJ’s en acts aanwezig voor een echte festivalsfeer. Maak een team, zoek een aanvoerder en schrijf in vóór donderdag 3 mei.

Vorig jaar werd de Dappercup voor het eerst georganiseerd voor alle bewoners van de Dapperbuurt. Het evenement is toegankelijk voor jong en oud. Het voetbaltoernooi is voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Iedereen die zich betrokken voelt bij de Dapperbuurt mag een team samenstellen van acht spelers. Het toernooi start om 10.30 uur met de teams van 10 tot 12 jaar. De teams 10 tot 14 jaar volgen om 13.45 uur.

Buurtinitiatieven

Tijdens de Dappercup 2018 vinden er verschillende acts plaats. Zo kunnen kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen, zijn er leuke workshops en aandacht voor buurtinitiatieven.

Opgeven?

Meedoen met een team? Stuur de naam van het team, van de maatschappelijk betrokken aanvoerder én de namen en leeftijden van de spelers naar: bmhassani@dynamo-amsterdam.nl.

De Dappercup 2018 is een initiatief van welzijnsorganisatie Dynamo en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Amsterdam, Sportnation en de Straatvoetbal Bond Nederland.