AMSTERDAM - Hovocubo wist afgelopen weekend zeer verdienstelijk met 8-1 te winnen van ZVV Eindhoven. Komende vrijdag wacht er een uitwedstrijd tegen ASV LEBO, de huidige landskampioen.

ASV LEBO werd vorig seizoen kampioen na een zinderende ontknoping in de finale van de play-offs. Na strafschoppen werd de ploeg destijds kampioen ten koste van stadsgenoot ‘T Knooppunt. Dit seizoen is het een heel ander verhaal voor de Amsterdamse formatie van coach Calvin Blankendaal. Na een teleurstellende eerste seizoenshelft staar de ploeg nog altijd in het rechter rijtje met zestien punten uit vijftien wedstrijden. De play-offs zijn uit zicht voor de Amsterdammers waardoor het een teleurstellend seizoen is.

Tegenstander Hovocubo won afgelopen zaterdag met 8-1 van ZVV Eindhoven. In die wedstrijd was Amir Molkarai belangrijk voor zijn ploeg door drie treffers te maken.

Hovocubo heeft een ticket voor de play-offs zo goed als binnen waardoor er weinig meer kan gebeuren voor de Hoornaren, die wel gebrand zijn op goede resultaten. Zo ook komende vrijdagavond in de Calvijn in Amsterdam. Aftrap 20.30 uur.