AMSTERDAM - Op bezoek bij huidig landskampioen ASV LEBO heeft het Hoornse Hovocubo een flink pak slaag gekregen. Na de 3-1 ruststand droop Hovocubo met 8-1 af.

Hovocubo kon weer beschikken over sterspeler Mo Attaibi, en zag Dennis Selbach aan de zijlijn blijven met een blessure. Net zoals afgelopen zaterdag stond Koen van der Leeden onder de lat, wat een plek op de bank betekende voor Dave Stet.

Mo Attaibi bewees al snel zijn waarde. De international wist na zo’n drie minuten de score te openen in de Calvijn.

Nog voor rust kwam ASV LEBO op een 3-1 voorsprong. Hicham Akalouch, Ike Neil en Mo el Rougi brachten hun Amsterdamse ploeg een riante voorsprong welke werd meegenomen naar de kleedkamers.

In het tweede bedrijf schroefde ASV LEBO de score verder op. Younes Makraou bracht zijn ploeg vlak na rust op 4-1. De 5-1 kwam op naam van Ike Neil. Als het nog niet erg genoeg was kwam LEBO op 6-1 dankzij Younes Makraou die daarmee zijn tweede treffer van de avond maakte.

De 7-1 viel via de voet van Appie el Azhari. Het slotakkoord was voor Hicham Akalouch. Daarmee was  de 8-1 eindstand een feit waarmee Hovocubo afdroop en met een ongelooflijk zuur gevoel het weekend zal in gaan.