ZWAAG - Ondanks dat men al zeker is van de play-offs heeft Hovocubo de achterstand op koploper FC Eindhoven weer zien oplopen tot vier punten. In de thuiswedstrijd tegen ASV Lebo kwam de ploeg van coach Sander van Dijk niet verder dan een 3-3 gelijkspel.

Voor de rust deden de Amsterdammers dan ook zeker niet onder voor Hovocubo dat via Amin Amghar op voorsprong kwam. Op slag van rust wist Lofti Attahiri de gelijkmaker te scoren.

In de tweede helft was Hovocubo wel de bovenliggende partij en kwam via Oualid Tarifit op een hernieuwde voorsprong. Een fout achterin leverde echter de gelijkmaker van Omar Tissoudali op. Hovocubo kreeg hierna een handvol kansen en uit één hiervan zorgde Lahcen Bouyouzan voor de derde keer voor een voorsprong. Gnoeg voor de winst was het echter niet. Met een meevoetballende keeper wist Lofti Attahiri zijn tweede van de avond te maken.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie