AMSTERDAM - De week van de jonge mantelzorger komt er weer aan. Van 5 t/m 11 juni is het zover. In deze week vragen we aandacht voor jongeren die opgroeien met een ziek, psychisch ziek, of verslaafd familielid of een familielid met een beperking. Op verschillende plekken in Amsterdam worden er activiteiten georganiseerd.

Voetbalclinic
Donderdag 8 juni is er vanaf 15.00 uur op het Karel Doormanplein in West, een voetbalclinic onder leiding van niemand minder dan straatvoetballegende Roxanne Hehakaija. Roxanne a.k.a. Rocky is een bekend gezicht in de internationale voetbalwereld. Zij is het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld.

Hoeveel ballen houd jij hoog?
Door verhalen te delen en te straatvoetballen kom je erachter hoeveel ballen jij hooghoudt. Bij straatvoetbal draait het om het hooghouden van de bal op zoveel mogelijk manieren. Dat is net als met zorgen voor een ander. Je probeert de (zorg)ballen zo lang mogelijk en op zoveel mogelijk verschillende manieren hoog te houden

  • Datum: donderdag 8 juni 2017
  • Locatie: Karel Doormanplein
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Prijsuitreiking: om ca. 18.00 uur door Portefeuillehouder Jeroen van Berkel.

De gemeente Amsterdam organiseert dit evenement in samenwerking met Markant en West Beweegt.