AMSTERDAM - IM Personal Coach, Sport & Educaton en stadsdeel Nieuw-West zijn gestart met een Health Challenge voor bewoners van Amsterdam Nieuw-West. Deelnemers van deze 'challenge' gaan in 10 weken tijd fictief naar Brussel of Parijs lopen. Ter ondersteuning krijgen de deelnemers trainingen in de wijk.

Bewoners uit Slotervaart en Osdorp (vanaf 18 jaar en met een minimum inkomen) zijn op 30 maart gestart met de ‘Amsterdam to Paris Challenge'. In 10 weken tijd streven ze ernaar om 500.000 stappen te zetten, de afstand van Amsterdam naar Parijs. Op donderdag 18 mei start er voor bewoners van 55+ uit de Aker en Nieuw Sloten de 'Amsterdam to Brussel Challenge' voor 55-plussers. Hier gaan de deelnemers de uitdaging aan om 200.000 stappen in 10 weken tijd te zetten.

20 gratis plekken

Voor bewoners uit Osdorp en Slotervaart zijn de trainingen bij de Sloterplas en omgeving, voor bewoners uit De Aker en Nieuw Sloten bij het Ecuplein en omgeving. Er zijn 20 gratis plekken per challenge. Naast de gratis deelname worden deelnemers ook nog eens beloond met een lidmaatschap bij een sportclub en een gevulde sporttas.

Neem contact op via e-mail info@impc.nl of per telefoon 06 2690 0914 voor meer informatie en aanmelding.