AMSTERDAM - Globalrunning.com blijft de komende vijf jaar de official travel partner van de TCS Amsterdam Marathon. Le Champion heeft de samenwerking met de touroperator gespecialiseerd in hardloopreizen verlengd t/m minimaal de editie van 2025. Globalrunning.com gaat met complete arrangementen de organisatie volledig ontzorgen op het gebied van reizen naar de marathon van Amsterdam. Het hardloopevenement is al jaren enorm populair onder buitenlandse lopers. Tijdens de laatste editie in 2019 stonden er maar liefst 140 verschillende nationaliteiten aan de start. Naar verwachting zal dit aantal bij de komende editie op zondag 17 oktober door beperkte reismogelijkheden als gevolg van corona iets minder hoog uitvallen, maar Le Champion merkt nu al grote interesse en verwacht de deelnemerslimiet van 45.000 lopers wel te behalen.


René Wit, Race Director TCS Amsterdam Marathon: "De TCS Amsterdam Marathon staat niet alleen bekend om het snelle en aantrekkelijke parcours, maar ook om het grote aantal internationale deelnemers. Het evenement is geliefd over de hele wereld. Een goede travel partner is voor onze marathon dus ontzettend belangrijk. De afgelopen jaren heeft Globalrunning.com zich al bewezen als ervaren en betrokken reispartner en ik ben dan ook zeer blij dat we onze samenwerking de komende jaren verder gaan uitbouwen. Samen delen we de ambitie om zoveel mogelijk hotels en culturele bezienswaardigheden in Amsterdam en omgeving te betrekken bij de TCS Amsterdam Marathon."

Jo van Galen, General Manager Touch Travel, licht verder toe: "Touch Travel, Loopreizen.nl en Globalrunning.com staan bekend om het achterlaten van een onvergetelijke ervaring bij hun gasten. Als official travel partner voor de TCS Amsterdam Marathon hebben wij dit de afgelopen jaren ook aan onze internationale gasten laten zien. Het uitbouwen van de samenwerking komt dan ook niet uit de lucht vallen. Wij als organisatie zijn zeer vereerd met het gestelde vertrouwen en zullen er alles aan doen om de travel experience naar een nog hoger niveau te tillen voor de individuele loper, groepen en gespecialiseerde touroperators. Wij zijn er klaar voor!"

Arrangementen

Voor nationale en internationale touroperators zijn er privé- en groepsregistratiepakketten voor alle onderdelen van de TCS Amsterdam Marathon beschikbaar (hele marathon, halve marathon en 8 km), die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de hardlopende reizigers. Deelnemers aan het programma hebben gegarandeerde startbewijzen en kunnen kiezen uit verschillende hotels, transfers, tours en excursies en ontvangen speciale voordelen in de loop van het marathon weekend.

Meer informatie: www.tcsamsterdammarathon.nl/touroperators