AMSTERDAM - Fit For Free blijft groeien en opent een nieuwe club in Amsterdam-Noord. De nieuwste locatie bevindt zich in het voormalige pand van V&D in Winkelcentrum Boven 't Y. Met de komst van deze club heeft Fit For Free negen clubs in de hoofdstad.

Op maandag 11 december zal de officiële opening plaatsvinden, want dit moet natuurlijk gevierd worden! Het is al mogelijk om in deze club te sporten en met de feestelijke opening wil Fit For Free graag samen met leden en niet-leden de club inwijden. Tijdens deze feestelijke avond is iedereen tussen 18:00 en 21:00 uur welkom om met een hapje en een drankje te proosten op de nieuwe club. Om 19:00 uur is het officiele openingsmoment. De hele avond is er een sportief programma met diverse groepslessen en andere activiteiten waar bezoekers aan deel kunnen nemen.

Clubmanager Peter Mellens nodigt iedereen uit om de mooie nieuwe club te komen bekijken. Peter Mellens: "De leden zijn ontzettend blij met de ruimtelijk opgezette club. Er is een goede verdeling in cardio en kracht waardoor iedereen optimaal aan zijn of haar doelen kan werken. We hebben een mooie grote Crosszone en FunXtion zone waar je zelfstandig of in groepsverband kunt trainen. In de ruime groepsleszaal kun je deelnemen aan groepslessen als BodyPump, Kickboxen en Pilates. En na de training kunnen de leden bijkomen en bijpraten in onze gezellige social corner."