EINDHOVEN - FC Eindhoven en ASV Lebo moeten zondagmiddag in een derde duel uit gaan maken welke ploeg er in de finale staat van het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal. Vrijdagavond wonnen de Brabanders met 2-1 van de Amsterdammers waardoor de stand nu in evenwicht is.

Na de 3-1 nederlaag van een week eerder in Amsterdam wist FC Eindhoven wat het te doen stond en men begon dan ook voortvarend. Reeds na vijf minuten nam men via Zakaria Amrani, na goed voorbereidend werk van Ayoub Boukhari, een voorsprong. Omar Tissoudali bracht de Amsterdammers echter nog voor rust op gelijke hoogte.

In de tweede helft werd het duel beslist door een hard schot van Saïd Bouzambou, die voor het duel nog werd gehuldigd als topscorere van de Eredivisie. Door de 2-1 overwinning volgt er zondagmiddag in Eindhoven een derde duel om te bepalen wie het in de finale mag opnemen tegen Hovocubo dat over twee duels te sterk was voor FC Marlène.