DORDRECHT – Halverwege leek Jong Ajax op de goede weg om weer drie punten te mogen bijschrijven. In het tweede bedrijf wist FC Dordrecht toch langszij te komen waardoor de Amsterdammers genoegen moesten nemen met een punt, 3-3.

Al na vijf minuten kon Jong Ajax voor het eerst juichen. Een schot van Danilo Pereira eindigde via een been van een Dordrecht speler over de doelman. De voorsprong was echter van korte duur, want acht minuten later trok de gastheer de stand alweer gelijk.

Toen Nicolas Kühn de gasten in de twintigste minuut weer op voorsprong schoot pakte Ajax direct door. Het veroverde de bal direct na de aftrap van Dordrecht en maakte via Pereira de 1-3. Een stand die halverwege ook nog op het scorebord stond en niets leek Ajax een zege in de weg te staan.

De werkelijkheid was echter anders. Via Simon Power en Jari Schuurman kwam de gastheer na rust langszij waardoor Dordrecht en Jong Ajax de punten moesten delen.

FC Dordrecht – Jong Ajax 3-3 (1-3)
6. 0-1 Danilo Pereira
14. 1-1 Jeremy Cijntje
20. 1-2 Nicolas Kühn
21. 1-3 Danilo Pereira
66. 2-3 Simon Power
79. 3-3 Jari Schuurman