DEN BOSCH - FC Den Bosch en Jong Ajax hebben vrijdagavond de punten gedeeld. De thuisploeg kende een dramatische start en keek na vijf minuten al na een 0-2 achterstand aan. In de tweede helft kwamen de Brabanders echter toch nog op gelijke hoogte (2-2).

Een punt om te koesteren want FC Den Bosch kwam na die valse start nog een paar keer goed weg en mocht blij zijn dat het bij rust slechts 0-2 was. Ajax-aanvoerder Brian Brobbey had namelijk al binnen vijf minuten tweemaal gescoord waarvan de eerste uit een strafschop. Namens de thuisploeg had Bongiovanni nog wel de paal geraakt, maar de beste kansen waren voor de gasten. Zo moesten Declan Lambert en Stan Maas een bal van de lijn keren.

Na de rust kwam de thuisploeg veel beter voor de dag en op aangeven van Felida wist Ryan Trotman al snel voor de aansluiting te zorgen. Diezelfde Trotman weet een kwartier voor tijd ook de 2-2 te maken op aangeven van Bolsius. Bijna weet FC Den Bosch nog de volle winst te pakken als een van richting veranderd schot van Feldia op de lat valt, maar dat was ook iets teveel eer geweest.