AMSTERDAM - Vastgoedontwikkelaar en belegger Elfi is de nieuwe sponsor van Hockeyclub Amsterdam (AH&BC). Elfi wordt hoofdsponsor van Amsterdam Dames 1 en de topjeugd, daarnaast is het bedrijf de nieuwe naamgever van de blaashal. Er wordt een verbintenis aangegaan voor 3 jaar.

Elfi is opgericht door Jasper de Rooij, bekend van het telecombedrijf Simpel.nl dat onlangs verkocht is aan T-Mobile. Simpel.nl zal vanaf komend seizoen niet langer sponsor zijn. De Rooij laat weten: “Voor Elfi geldt dat we gedreven worden door duurzaam en resultaatgericht ondernemen, door middel van focus, fitheid en doorzettingsvermogen. We werken samen met betrouwbare partners die net als wij de hoogst haalbare kwaliteit nastreven. Daarom spreekt de samenwerking met AH&BC ons zo aan”.

Volgens De Rooij speelt Hockeyclub Amsterdam al decennialang een hoofdrol in topsport bij de jeugd en de senioren. Op zowel het sportieve als innovatieve vlak. Daarnaast heeft de club een belangrijke sociale rol in Amsterdam en omstreken bij het verbinden van mensen uit alle generaties. Dat is nog een reden waarom Elfi uitkijkt naar een plezierig, sportief en duurzaam partnership.

Elfi neemt de positie als hoofdsponsor van Dames 1 over van EIFFEL. Na 12 succesvolle jaren van hoofsponsorschap gaan EIFFEL en AH&BC verder als marketingpartners. CEO Gert-Jan Meppelink daarover: “Een vernieuwd partnership maakt het voor EIFFEL mogelijk om breder zichtbaar te zijn in de sportwereld. Wij zijn groeiend en ambitieus, daarbij past een nog stevigere positionering om onze band met topsport te benadrukken. Tegelijkertijd bracht en brengt de samenwerking met AH&BC ons enorm veel. Dat waarderen wij en daarom zetten wij het partnership graag voort. Je zult ons niet meer terugzien op de shirts van Dames 1, maar we blijven zeer zichtbaar en betrokken. Langs het veld, op de club en online.” Lees hier over de rijke historie.

Over Elfi Vastgoed
Bij Elfi, opgericht door De Rooij, wordt een nieuwe manier van huren nagestreefd. Karakteristieke panden krijgen een nieuwe functie en worden getransformeerd naar kwalitatief hoogstaande huurappartementen in het middensegment. “Bij ons staat de huurder áltijd centraal” aldus De Rooij.

Voor meer informatie over of interesse in Elfi Vastgoed, stuurt u een e-mail naar axel@elfi.nl.